Όροι χρήσης

Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος Control Service.

 

Το www.controlservice.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου της επιχείρησης «Control Service», που εδρεύει στον Βύρωνα Αττικής, οδός Εμπεδοκλέους 98, με ωράριο λειτουργίας φυσικού καταστήματος από 9:00 έως 19:00 καθημερινές, email επικοινωνίας: [email protected], τηλ: +30 210 7621037.

 

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτού καθορίζονται και διέπονται από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα, διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε πλήρως με τους εν λόγω όρους, κανόνες, δηλώσεις και προϋποθέσεις, καθ’ όσον η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.Controlservice.gr, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και αποδοχή τους.

 

Η Control Service διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η Control Service ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτής δε θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου της ελληνικής νομοθεσίας.

 

Οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 18 δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσουν με εμάς δεδομένα και οποιεσδήποτε πληροφορίες. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, δεσμεύεστε ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή, ότι είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και ότι υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψη του κόστους των προϊόντων.

 

Αγορά Προϊόντων

 

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παντός τύπου. 'Ολα τα προϊόντα είναι πλήρως λειτουργικά και η κατάσταση τους είναι ακριβώς η αναγραφόμενη και όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Οι αναγραφόμενες τιμές καθορίζονται στα πλαίσια της ανταγωνιστικότητας και της καλής συνεργασίας με τους συνεργάτες/πελάτες μας και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η Control Service διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών των προϊόντων χωρίς προηγουμένη ειδοποίηση και ανά πάσα στιγμή. Τυχόν προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απώλεια – καταστροφή των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους από τη μεταφορική εταιρία, καθώς έχουμε φροντίσει η συσκευασία τους να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια.

 

Παραγγελίες προϊόντων που λαμβάνουν χώρα έως τις 17:00 (εκτός Σαββάτου και ημιαργιών) αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας και αποστολής προϊόντων πανελλαδικά. Προκειμένου να επωφεληθείτε των ειδικών μειωμένων τιμών μας σε επίπεδο χονδρικής, υποχρεούστε να δηλώσετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας. Μετά από ηλεκτρονική επιβεβαίωση των στοιχείων σας και τηλεφωνική επικοινωνία, αποκτάτε το προνόμιο να αγοράζετε τα προϊόντα μας σε τιμές χονδρικής. Για αγορές προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα πραγματοποιείται έκπτωση επί των αναγραφόμενων τιμών.

 

Επιστροφή/Υπαναχώρηση

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε κάποιο εμπόρευμα που αγοράσατε από το controlservice.gr, στείλτε μας ένα email [email protected] προς ενημέρωση μας.

 

Μπορεί να γίνει ολική επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση των εμπορευμάτων της παραγγελίας. H επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

▪ η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 7 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραλαβής

▪ το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας παραλαβής

▪ το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

 

Επισκευή ηλεκτρονικής συσκευής

 

Παράλληλα με την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχεται και η υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικής συσκευής στο φυσικό μας κατάστημα. Στην ιστοσελίδα μας,

www.Controlservice.gr, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το εύρος των επισκευών. Ο έλεγχος και η διάγνωση της βλάβης παρέχεται δωρεάν, ενώ για την κοστολόγηση ενημερώνεστε κατόπιν συνεννοήσεως Δίνεται επίσης η δυνατότητα για ταχυδρομική παραλαβή των προς επισκευή προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή, αν επιλέξετε να μας αποστείλετε και να παραλάβετε τη συσκευή με ταχυδρομική εταιρία καθορισμένη από εμάς επιβαρύνεστε με επιπλέον γενική χρέωση μεταφορικών εξόδων 10,00 €.

 

Ασφάλεια

 

H Ιστοσελίδα www.controlservice.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Προτείνεται η χρησιμοποίηση "ισχυρών" κωδικών (αποτελούνται από γράμματα και αριθμούς) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης κ.τ.λ). Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται το www.controlservice.gr καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού.

 

Πνευματικά δικαιώματα

 

Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των σημάτων, λογοτύπου, κειμένων, σχεδίων, γραφικών, φωτογραφιών, λογισμικού, παρεχόμενων υπηρεσιών και το σύνολο των συμφωνιών που τα αφορούν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Control Service και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οποιοδήποτε τρόπο οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματική ή περιληπτικά) αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς έγγραφη άδεια της Control Service.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα (GDPR)

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής: (i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, (ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα) (iii) διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή (iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα.  Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. 

Αν θέλετε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε κάποιο άλλο δικαίωμά σας, παρακαλούμε πραγματοποιήστε μέσα από την ειδική ενότητα του λογαριασμού σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy
ilektronikoi oroi katastimatos controlservice.gr, ilektroniko ergastirio