Αίτηση για πλήρη διαγραφή προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή εάν θέλετε να διαγράψετε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία και όλα σας τα δεδομένα από το κατάστημα μας. Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή θα διαγράψει τον λογαριασμό σα, επομένως δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτόν.

Το Email σας



Πώς λειτουργεί?
Θα λάβετε ένα email με ένα σύνδεσμο, όπου πατώντας τον θα διαγράψετε όλα τα στοιχεία σας που υπάρχουν στο κατάστημα μας. Το link θα είναι ενεργό για 5 ώρες.