Η Εταιρία

Η εταιρεία Control Service λειτουργεί με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των επισκευών και των τοποθετήσεων από το 1993. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει τα τελευταία 27 περίπου χρόνια ασχολούμαστε με την επισκευή και την τοποθέτηση και ποιο συγκεκριμένα με την επισκευή τηλεοράσεων Plasma, LCD, DVD, HiFi.
Επίσης ειδικευόμαστε στην επισκευή Ερευνητικών, Επιστημονικών, Ιατρικών Μηχανημάτων και στην επισκευή πλακετών A/C όπως και στην επισκευή καμένων Laptop. 

'Eνα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας, είναι η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της εταιρίας, επιτρέποντάς της να παραμένει στην κορυφή της τεχνολογίας είτε αυτό αφορά την επισκευή είτε την συντήρηση. Στο εργαστήριο μας καταλήγουν μηχανήματα από όλη την Ελλάδα.


Επισκευή Ερευνητικών, Επιστημονικών, Ιατρικών Μηχανημάτων 
Έχουμε λύσεις εκεί όπου άλλες εταιρίες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Οι τομείς τους οποίους καλύπτουμε, περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις ειδικότητες, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα ερευνητικά, επιστημονικά  ή ιατρικά μηχάνηματα. Είμαστε δίπλα σας για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Επισκευή ΤV, DVD, HI-FI
Φυσικά από την μεγάλη γκάμα επισκευών που καλύπτουμε δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τηλεοράσεις PLASM, LCD, LED και τα DVD, HiFi.

Επισκευή πλακετών A/C
Επίσης στο εργαστήριο μας μπορείτε να επισκευάσετε την «καμένη» πλακέτα του A/C σας. Για τους επαγγελματίες ψυκτικούς κάθε συνεργασία είναι εφικτή. Με επαγγελματισμό και τις καλύτερες τιμές, είμαστε δίπλα σας, σε κάθε σας πρόβλημα.

Επισκευή καμένων Laptop
Το μεγάλο πρόβλημα τις εποχής μας είναι τα καμένα laptop. Όταν οι άλλοι σας λένε να το πετάξετε εμείς απλά σας το επισκευάζουμε.


Για την εταιρεία μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός!      

 

 

    Computer Service Center            Online Support!! Άμεση εξυπηρέτηση!

computer service center, amesi exipiretisi, online support