Επισκευές iPhone - iPad - Android - Tablet

Οι φορητές συσκευές, tablet & smartphone, είναι με τεράστια διαφορά ο κυρίαρχος τύπος στην αγορά σήμερα. Οι δυνατότητες που προσφέρειουν σε όλο και ελκυστικότερες τιμές κερδίζουν το καταναλωτικό κοινό, σε σημείο να έχουν καταστεί καθημερινός απαραίτητος σύντροφος στην εργασία αλλά και στη διασκέδαση για πολλούς από εμάς.

 

Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όλων των βλαβών(σπασμένη οθόνη, δεν ανάβει, δεν φορτίζει, χαλασμένα κουμπιά, χαλασμένα βύσματα, μπαταρία, επισκευή πλακέτας, υγρασία,...) σε όλα τα μοντέλα SmartPhone/tablet όλων των κατασκευαστών όπως APPLE, SAMSUNG, SONY, ALCATEL, HTC, ΝΟΚΙΑ, LG, ASUS, BLACKBERRY, HUAWEI, LENOVO, MOTOROLA, VODAFONE, ZTE, παράλληλα έχουμε μεγάλο στόκ σε επώνυμα ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων ανταλλακτικών στην Ευρώπη.

 

Αν είστε κάτοχος smartphone και το κινητό σας παρουσιάζει πρόβλημα, όποιο κι αν είναι αυτό, ακόμη κι αν πιστεύετε ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνεται, φέρτε το στο ControlService!

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες επισκευές μας, μας δίνουν τη πεποίθηση ότι έχουμε τη καλύτερη, οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση για εσάς!

Το τεχνικό μας προσωπικό έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες επισκευές και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες γνώσεις ακόμη και για περιπτώσεις που θεωρούνται αδύνατες.

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα ανθεκτικά, κορυφαίας ποιότητας και 100% συμβατά με τη συσκευής σας. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τις εγγυημένες υπηρεσίες.

 

  Tablet & Phone Repairs        tablet repair center         Tablet screen replacement

tablet, iphone, samsung, ipad, apple, android, imac